top of page

Podcasts

De Juwelier

David Rakers heeft veel kennis van en ervaring in verschillende branches zoals Retail. Zo heeft hij binnen de juweliersbranche getraind en gecoacht. Dit maakt David een ervaringsdeskundige. Dit heeft ertoe geleid om podcast-gast te zijn voor De Juwelier. De Juwelier is onderdeel van GPmedia.

David Rakers/davidrakers.com werkt in deze podcasts samen met Coen de Jager/GPMedia, George van Ekeren/PrismaNote en Benjamin Maasland/Bering. 

 

Luister naar onderwerpen zoals Innovatie, TikTok, Klantloyaliteit, Generatie Y & Z etc.

 

Klik hier of op het logo van De Juwelier om de verschillende podcasts te beluisteren.

NEXTGEN ID

David Rakers, Omar Solinger en Andrew Pearce hebben samen één grote passie, namelijk alle leiders tot hun maximale potentie brengen. Ze zijn van mening dat de komende generaties Y en Z niet goed worden voorbereid op hun toekomstige leiderschapsposities, niet alleen kijkend naar het academische aspect maar ook het holistisch/geestelijk aspect van leiderschap. Deze bevindingen hebben ertoe geleid om podcasts te starten die gericht zijn op leiders, young professionals en studenten. De naam van de podcast is NEXTGEN ID. De naam staat voor  ´Volgende Generaties´ en de identiteit (ID) van deze high potentials. Met NEXTGEN ID is alles verweven zoals bestemming, gedrag, succes en invloed. De eerste podcast zal vanaf september 2023 te beluisteren zijn. 

 

Wil jij alvast op de hoogte worden gehouden over deze podcasts? Klik hier!

David Rakers/davidrakers.com, Omar Solinger/VU Amsterdam en Andrew Pearce/De Haagse Hogeschool zijn sprekers in deze podcasts. Luister naar onderwerpen zoals Leiderschap, Verandering, Geld, Generaties/Jongeren, TikTok, Carriere, Geloof, Bestemming, Succes etc.

bottom of page