top of page

Organisatie Advies & Business Coaching met David Rakers

Voor coaching hanteer ik het coaching model van Keith Webb. Hij is bedenker van dit krachtige coachingmodel. Met dit model ontdekken we gezamenlijk welke de leiderschapsvaardigheden je nodig hebt om problemen en uitdagingen op te lossen, jouw doelen te bereiken en maar ook hierdoor als gevolg anderen verder te ontwikkelen. Mijn uitgangspunt is dat “Leiders verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en opleiden van leiders. Ze moeten geen volgers worden. Daarvan zijn er genoeg in de wereld’.

 

Het COACH Model © is een radicaal andere benadering van het leiden en coachen van mensen. In plaats van antwoorden te geven, stel ik vragen om naar boven te halen wat God al in jou heeft gelegd. Dus ... tijdens onze coaching gesprekken help ik je je eigen problemen en uitdagingen op te lossen, jouw doelen te bereiken en ook leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen. Daarbij is jouw doelgroep niet direct belangrijk (werknemers, tieners, collega’s, managers, klanten, leveranciers) of om welke markt het gaat (ZZP’ers, ZMP’ers, communityleden, MKB bedrijven, corporates of de Overheid). Het gaat erom dat jij je leiderschapsvaardigheden (verder) gaat ontwikkelen en aanscherpen. Het COACH Model © voor leiders en managers wordt over de gehele wereld gebruikt. Iedere sessie duurt 1 - 1.5 uur en kan online of op locatie plaatsvinden.

Schermafbeelding 2024-03-24 om 16.08.59.png

'Als Organisatie Adviseur en Business Coach help ik Young Professionals, ondernemers, c level en managers met het behalen van hun doelen, het verbeteren van de prestaties, vaardigheden en om meer effectiviteit te bereiken binnen de organisatie of het bedrijf. Dit heeft met leiderschap en cultuur te maken. Dan pas volgen de metrics en prestatienormen'.

BUSINESS COACHING DAVID_page-0001.jpg
bottom of page