top of page
De Juwelier

De Juwelier Verdieping in Ondernemen

De Juwelier

Waar staat de juweliersbranche in 2026? Digitalisering en technologische ontwikkelingen als VR en AI gaan invloed hebben, maar wat gaat er nog meer veranderen? George van Ekeren, David Rakers en Benjamin Maasland schetsen een beeld van de nabije toekomst. Klik op logo!

Gen Y & Z podcast

Podcast De Juwelier Verdieping in Ondernemen. De nieuwe generatie medewerkers, generatiekloof, kansen of bedreigingen. George van Ekeren, David Rakers en Benjamin Maasland praten hierover in deze podcast. Klik op logo!

Live op de beurs

Podcast vaktijdschrift De Juwelier Verdieping in Ondernemen opgenomen op Jewels & Watches Retailbeurs.  George van Ekeren, David Rakers en Benjamin Maasland praten gaat over Planning. Klik op logo!

Klantloyaliteit

Kun je tegenwoordig nog spreken van vaste klanten? Wat kun je doen om klanten toch nog aan je te binden? Over klantloyaliteit. We bespreken het met Benjamin, George, David en Harry Bijl van INRetail geeft zijn visie. Klik op logo!

TikTok

De Juwelier podcast ‘Verdieping in Ondernemen’ praten we over TikTok met Benjamin, George en David en beantwoorden we een vraag van een luisteraar. Ook hebben we het over mentale gezondheid en ons DNA-profiel (www.keystest.nl). Klik op logo!

Proces en Innovatie

De Juwelier podcast 'Verdieping in Ondernemen’' George van Ekeren, David Rakers en Benjamin Maasland praten over Innovatie en Processen.  Dit is Deel 1. Klik op logo!

Innovatie

De Juwelier podcast 'Verdieping in Ondernemen’' George van Ekeren, David Rakers en Benjamin Maasland praten over Innovatie.  Dit is Deel 2. Klik op logo!

Innovatie

De Juwelier podcast 'Verdieping in Ondernemen’' George van Ekeren, David Rakers en Benjamin Maasland praten over Innovatie, automatisering, social media, TikTok en bespreken we hoe je op basis van data en cijfers je strategie en collectiebeeld bepaalt. Dit is Deel 3. Klik op logo!

Solidariteit

De Juwelier podcast 'Verdieping in Ondernemen’' George van Ekeren, David Rakers en Benjamin Maasland praten in deze podcast over Solidariteit. Klik op logo!

Wat gaat 2022 brengen?

Dit is de eerste podcast van vaktijdschrift De Juwelier ‘Verdieping in Ondernemen’ waarin Benjamin Maasland, David Rakers en George van Ekeren ingaan op hun verwachtingen voor 2022 en hoe de manier van communiceren met klanten in de afgelopen tijd veranderd is. Klik op logo!

bottom of page