top of page

Training

We trainen individuen hun Keys DNA profielen deze binnen de persoonlijke-, bedrijfs- en maatschappelijke omgeving te begrijpen en toe te passen. Daarnaast trainen we op commercieel gebied (S.A.L.E. Concept™) en Business Accelerator Programma Met bsusiness model modellering (Business Model Canvas). Als special projects verzorgen we privacy-trainingen (CIPPE, CIPM en CIPT) voor onze partner Skillsoft Global Knowledge.

Individu met Keys

Wil je weten wat je in je hebt om van betekenis te zijn voor je omgeving? Met de Keys filosofie ontdek je wat er altijd al in je zat en inspireren we jou om hiermee aan de slag te gaan. Breng je droom tot leven! We trainen je om je Keys DNA profiel te begrijpen en toe te passen en inzicht te geven je gaves en talenten. We gebruiken als basis het Keys DNA profiel. Vraag hier je gratis Keys test aan.

Special projects

We trainen deelnemers van onze partner Skillsoft Global Knowledge op het gebied van privacy zoals CIPP/E, CIPM en CIPT. We gebruiken hiervoor het materiaal van IAPP.

Verkoop S.A.L.E. Concept™

We trainen met een systeem om verkoopprestaties te boosten. Het  S.A.L.E. Concept™  begint direct bij een ontmoeting met een (toekomstige) klant en om een krachtige verbinding te maken. Deze verbinding creëert vertrouwen en verhoogd direct de gun factor. Dit komt doordat je woorden gebruikt die de toekomstige klant intrinsiek aanspreken. Met de S.A.L.E. methode ga je van te voren samen met je toekomstige klant, door een aantal stappen. Aan de hand van deze stappen kun je de gehele verkooppresentatie of sales pitch afstemmen op je toekomstige klant.

Promo S.A.L.E. Methode.

Teams met Keys

Heb je als team frisse energie en nieuwe inspiratie nodig? Met de Keys sessie voor teams (her)ontdek je als team en teamlid je toegevoegde waarde en (re)activeer je je betrokkenheid bij de missie van de organisatie. Inspiratie gegarandeerd! We optimaliseren teams en hun samenstelling door inzicht te geven in elkaars gaves en talenten. We gebruiken als basis het Keys DNA profiel. Vraag hier je gratis Keys test aan.

Organisaties met Keys

Wat ligt er in het hart van je organisatie?Hoe kom je van droom tot uitvoering? In een dagdeel nemen we mee aan de hand van het Keys gedachtegoed in het waarom, hoe en wat van je organisatie. Onze belofte: je gaat met een hoofd vol inspiratie en ideeën naar huis! We gebruiken als basis het Keys DNA profiel. Vraag hier je gratis Keys test aan.

Business Model Canvas

We trainen ondernemers en managers hun business model in kaart te brengen en daarna te innoveren en/of aan te passen vanwege markt-micro-macro ontwikkelingen (disrupties). Leer het voordeel van (opnieuw) out-of-the-box kijken naar het bedrijf, producten, diensten, klanten, partners, verkoopkanalen, inkomsten en kosten. We gebruiken hiervoor Business Model Canvas (BMC). Check ook onze BMC workshops.

Wat zeggen de klanten?

Over Keys DNA Profiel: “Door de Keys Test zijn alle puzzelstukjes op hun plaats gevallen. Ik weet nu wie ik ten diepste ben en waar mijn kracht ligt”.
bottom of page