top of page
David_edited.jpg

David J. Rakers

Business Consultant | Trainer | Activator

  • Facebook
  • Twitter

Over David Rakers

David heeft meer dan 25 jaar ervaring  als ondernemer, spreker en business consultant. Zijn nationale en internationale business ervaring en kennisopbouw begon in de jaren negentig als directeur van een IT-bedrijf en als general manager van een internationaal trainingsorganisatie. Daarnaast heeft hij van 2018 tot en met 2022 een cyber security/privacy company en een ecomm platform voor cyber producten gerund. Hij heeft als consultant verschillende branches bediend zoals IT, hospitality, kerken, food, educatie en retail. David is eindverantwoordelijk voor davidrakers.com en is een familiebedrijf in Zoetermeer.

 

Vanuit zijn Christelijke geloofsovertuiging is zijn passie om ondernemers in hun bestemming te brengen. Dit doet David samen met een team van collega-ondernemers. Het zakenplatform dat het team hiervoor gebruikt is Royal Business Community,  Kingdom Initiatives en By Design

Via opleidingen, studies en 'learning by doing' put David uit een rijke basis van praktische kennis, ervaring en deskundigheid.  David kan ingezet worden als business consultant, trainer en interim. David spreekt ook regelmatig voor kleine en grote groepen en wil graag inspireren en motiveren. Daarnaast is David gelicenseerd KEYS Activator en DISC trainer, gast docent bij Eurocollege en columnist/podcast lid bij het vakblad De Juwelier.

David is sinds 1996 getrouwd met Janna en heeft twee kinderen, Shemayah (dochter) en Ben-David (zoon).

bottom of page