top of page

Begin vandaag nog met jouw Keys Track!

Vul je email in en ontvang van mij informatie over Keys Activation Track. 

"You're created to be amazing!"

  • Facebook
  • Twitter
Keys-logo.png

Met Keys vallen alle puzzelstukjes over wie je echt bent op hun plaats. Ontdek je DNA profiel en weet nu wie je ten diepste bent en waar je kracht ligt. Er zit grote kracht in het ontdekken wie je bent, wat je kan en wat voor jou echt telt. Nog waardevoller is het om daarmee iets bij te dragen aan de wereld om je heen. Want als je tot je recht komt, kan je iets betekenen. In relaties, je werk en voor de wereld om je heen. Open de deur naar het potentieel dat al in je zit.

Wil jij iets betekenen voor jouw omgeving? David is een gecertificeerd Keys activator en helpt je op weg! De Keys Activation Track is een vernieuwend online traject dat in korte tijd inzicht geeft in hoe jij een positief verschil kunt maken in jouw omgeving. Ontdek jouw 5 unieke sleutels zoals Gifts, Lenzen, Focus, Waarden en Talenten. Geschikt voor individu en teams.

Keys’ missie is om jou te helpen ontdekken wat jouw potentieel is. En dat in te zetten voor de wereld om je heen. Keys wil jou stimuleren om een verschil te maken in je omgeving. Ons doel is dat jij volledig tot je recht komt. Keys bestaat al meer dan 10 jaar en heeft de afgelopen jaren vele organisaties en personen 'geactiveerd' in hun DNA profiel. 

Begin vandaag nog met jouw Keys Activation Track en maak het verschil in je leven en de ander! Ik bespreek graag samen met je jouw unieke DNA-profiel!

David Rakers | Gecertificeerd Keys Activator

bottom of page