top of page
David Rakers

Consultancy door David Rakers

Via business consultancy begeleidt David ondernemers, managers en business leiders op individuele basis. Het is een intensief en leerzaam traject en waar men in hun kracht gezet wordt. Ieder traject is anders en kent andere doelstellingen en uitdagingen.

Business consultancy

Als business consultant begeleid ik  ondernemers, leiders, managers, influencers op hun reis naar verandering, verbetering en succes. Soms is het gewoon luisteren en aan de zijlijn meekijken naar wat ik zie of ervaar en om dit delen. Soms is het direct inspreken om een nodige verandering in te zetten. Het kan prettig zijn om als 'buitenstaander' iets te mogen delen  op het dagelijkse waar men mee te maken heeft. Diepe vragen die ik graag stel zijn: "Waar wil jij in groeien of veranderen? Heb je je doelen goed voor ogen? Wat kost je moeite of geeft je energie? Waar ben je goed in? Wat wil je leren?". Via de weg van consultancy leer ik je graag optimaal te werken en positief te denken. 

Wat zeggen de klanten?

RvdB_edited_edited.png
Inspirerend: Iemand creatief en enthousiast maken dat is mijn ervaring met David. Mijn eerste ervaring is een teambuilding en mijn tweede ervaring op het gebied van coaching. David bedankt! Vandaar deze aanbeveling! RvdB te H.
bottom of page